"Weiler is een blinde gokker, een alles en iedereen schofferende betweter"

Vrijdag 25 november 2016 - 11:22   I  

Anderlecht mag dan wel Europese kwalificatie veilig hebben gesteld, trainer René Weiler kan nog altijd niet op veel bijval rekenen. Daar was hij gisteren na de wedstrijd ook erg nuchter over: "Ik denk niet dat de kritiek nu al zal stoppen", meende hij.

Nu de heenronde achter de rug is, maakte Sporza een tussentijdse balans op. Over de grootste teleurstelling waren ze haast unaniem. “Zonder twijfel Anderlecht en vooral de kwaliteit van het spel”, is Frank Raes duidelijk. “Daaruit volgt meteen ook de exponent daarvan: Stanciu en zijn treurige intrede in het Belgische voetbal. Anderlecht wil een renovatie doorvoeren, verkocht veel spelers maar presteert zelfs in een overgangsjaar ondermaats.”

“De grandeur van de recordkampioen is al een tijdje weg", vindt Tom Boudeweel. "Zelfs bij de fiere supporters merk je gelatenheid. Ik weet echt niet wat er aan de gang is binnen de club, maar het oogt niet goed.”

Eddy Demarez heeft het dan weer totaal niet voor de trainer van Anderlecht. "Weiler is van "deus ex machina" in de perceptie afgegleden naar de status van een blinde gokker, een alles en iedereen schofferende betweter."

TAGS  I  Anderlecht  I   René Weiler  I   Eddy Demarez  I   Tom Boudeweel  I   Frank Raes

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024