Degryse ziet 1 groot verschil tussen Martinez en Wilmots: "Dat charmeert mij"

Degryse ziet 1 groot verschil tussen Martinez en Wilmots:
Dinsdag 05 september 2017 - 07:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn zeker van een ticket voor Rusland. De kritiek na de prestatie tegen Griekenland is wel groot. Marc Degryse zit met een dubbel gevoel.

"Ik zweef tussen 'het glas halfvol' en 'het glas halfleeg'", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. "Ik heb moeite om te geloven dat het resultaat op zich ons nu écht zo veel verder brengt."

"Het is toch niet de eerste keer dat deze ploeg slecht speelt en toch een overwinning 'over de streep' trekt? Zo herinner ik mij de overwinning in Cyprus onder Wilmots - dat was toen ook niet om aan te zien."

Toch ziet Degryse een kentering, vooral dan in de spelersgroep. "De spelers waren na de match tegen Griekenland opvallend kritisch voor hun eigen prestatie. Dat is in het verleden wel eens anders geweest - toen wentelden ze zich in excuses, of, gewoon, ze haalden eens hun schouders op. Nu niet. En 't was niet alleen Courtois. Vertonghen had het over 'traag voetbal' en 'geen oplossingen tegen het lage blok van Griekenland', terwijl Meunier eerlijk toegaf dat die ene assist op het winnende doelpunt van Lukaku zijn match niet had gered."

"Ik krijg de indruk dat de spelers dit keer wél stilstaan bij hun tekortkomingen. Ze gaan beseffen dat hun talent niet álles kan oplossen. De persoonlijkheid die ik miste tíjdens de wedstrijd, toonden ze wél in hun commentaren achteraf. Dat charmeert mij."

Poll: Volg je die mening van Degryse?

TAGS  I  degryse  I   martinez  I   rode duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024